Bagaimana Vivix Shaklee Membantu Merawat Diabetes

Bagaimana Vivix Shaklee membantu merawat diabetes?

Ramuan Vivix yang terdiri daripada campuran botani yang kaya dengan resveratrol dan polifenol dapat memberi manfaat kepada pesakit diabetes dengan:
.
1. Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin (“metabolic syndrome”) .
Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak. Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.
.
2. Mengawal kepekatan gula dalam darah
.
Karbohidrat yang dicerna akan menghasilkan gula yang memberikan kita tenaga. Walau bagaimanapun, pengambilan karbohidrat yang tinggi seperti nasi akan menyebabkan kandungan gula dalam darah kita meningkat. Dengan Vivix, polifenol yang terkandung dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis.

3.Mengelakkan kerosakan mata, menggalakkan penyembuhan luka dengan segera
.
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera.
.
4.Mencegah pembentukan protein AGE
.
Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis. Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan penbentukan protein AGE ini.


Ini lah keistimewaan Vivix. Jom saya kongsi testimoni-testimoni penguna vivix,  bagaimana vivix membantu merawat penyakit mereka bukan sahaja diabetes . antaranya seperti dibawah
 Untuk mendapatkan penjimatan berganda , anda boleh mendaftar ahli Shaklee . Anda akan dapat penjimatan 15% - 25% jika daftar sebagai ahli shaklee. untuk keterangan lanjut berkaitan produk dan pendaftaran, boleh terus hubungi saya atau whtapp ke no 019 6550749.

0 comments:

Catat Ulasan